Verzekeringen die handig zijn om te hebben

Verzekeringen die handig zijn om te hebben

In ‘het land der verzekeringen’ zijn er veel verschillende verzekeringen die u kunt afsluiten. De verzekeringen kennen drie hoofdgroepen: levensverzekeringen, schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. In Nederland bent u verplicht om minimaal een basiszorgverzekering te hebben, zodat u een beroep kunt doen op medisch zorg. Een auto-eigenaar is verplicht om een WA-verzekering af te sluiten om schade die bij anderen wordt veroorzaakt, vergoed kan worden.

Levensverzekering
Een levensverzekering afsluiten is niet wettelijk verplicht. Het maakt het leven van nabestaanden wel makkelijker. Een uitvaartverzekering geeft u de gelegenheid om met een gerust hart heen te gaan, uw nabestaanden zitten niet ‘opgescheept’ met de uitvaartkosten. De uitvaartverzekering mag u op elk moment afsluiten voor uzelf en uw gezinsleden. Er is alleen een premieverschil met de leeftijd. De verzekeringsadviseur van Yesildal adviseert u op dit gebied.

Aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering hoeft u niet per se af te sluiten. Zo’n verzekering geeft gemoedsrust, omdat u onvoorziene uitgaven tegengaat. Met een aansprakelijkheidsverzekering kunt u schade dekken die per abuis is toegebracht aan anderen. Hierbij kunt u denken aan schade die kinderen aanrichten aan eigendommen van buren of de veelvoorkomende waterschade. De premie is laag en er wordt alleen uitgekeerd als de schade per ongeluk is ontstaan.

Bel voor meer informatie over deze verzekeringen naar 010 484 33 11 of vul het contactformulier in en wij bellen u terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *