Over ons

Yesildal verzekeringen & financieringen is een onafhankelijk assurantiepersoon. In de praktijk betekent dit dat Yesildal alle vrijheid heeft om voor producten te kiezen die aansluiten op de klantbehoefte en diens wensen.

Het team vindt het belangrijk dat er een juiste prijs-kwaliteitsverhouding is en waarborgt dit te allen tijde.

Op verscheidene terreinen biedt Yesildal haar expertise en ondersteuning aan mkb’ers, zakelijke partners en particulieren. Over de diensten kunt u meer lezen op de dienstenpagina.

Een goede dienstverlening, persoonlijke aandacht en producten afgestemd op uw behoeften en wensen zijn bij ons hoofdzaak. Op alle werkdagen kunt u tussen 09.00 uur en 17.00 uur even bij ons binnenlopen. U kunt ons ook telefonisch bereiken of een afspraak maken via de mail of telefonisch. Indien u liever heeft dat wij bij u thuis of op kantoor langskomen, dan is dat mogelijk.

Bij schadegevallen zorgen wij voor een probleemloze afhandeling ervan. Yesildal verzekeringen & financieringen zetelt in Rotterdam. Heeft u dringend behoefte aan professioneel en onafhankelijk financieel advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met Yesildal. Het team staat op werkdagen altijd klaar om u van deskundig advies te voorzien.