Juiste dekking voor motorverzekering?

Financieringen en Verzekeringen

Juiste dekking voor motorverzekering?

Motorverzekering
Wanneer heeft u voor het laatst gekeken of de dekking voor de motorverzekering nog passend is in uw situatie?  Een motorverzekering is tenslotte een pakket waar aanspraak op wordt gemaakt zodra er iets gebeurt met uw motor. Wel doet u er goed aan als u de motorverzekering jaarlijks controleert. Heeft u bijvoorbeeld die all-risk dekking echt nodig? Bieden andere verzekeraars voordeligere verzekeringen?

Besparen motorverzekering
Via motorverzekering kunt u dit heel makkelijk berekenen. U hoeft maar een paar gegevens in te voeren, zodra u bent ingelogd kunt u inzien of en hoeveel u kunt besparen op de motorverzekering.

Premies vergelijken
Yesildal verzekeringen & financieringen heeft ruim 20 jaar ervaring in velerlei verzekeringen. Via Yesildal is het mogelijk om premies te vergelijken. U weegt de premies, eisen en voorwaarden van de aanbieders tegen elkaar af en bepaalt welke het beste is in uw situatie. Als u er niet uit komt, neem dan contact op via 010 484 33 11 of info@yesildal.nl. Onze adviseur voorziet u dan van advies. U kunt via de bovenstaande link uzelf verzekeren en uw verzekering altijd inzien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *