Team Yesildal

Financieringen en Verzekeringen

Rasim Yesildal – Eigenaar

Het was 27 september 1992, een mooie lentedag. Ik richtte Yesildal verzekeringen & financieringen op met het idee om de veelzijdigheid die mij altijd blijft boeien. Ik wilde een van de eerste zijn in deze dynamische branche. Zo gezegd, zo gedaan.

Ruim 27 jaar later verveelt mijn werk mij nooit en sta ik elke dag op met een glimlach. Geen dag is hetzelfde, waardoor verveling tegengegaan wordt. Ik vind transparantie en professionaliteit heel belangrijk. In mijn werkwijze komen deze kernwaarden duidelijk terug.

Omer Ceylan – Adviseur Verzekeringen & Hypotheken

Voor mij is het erg leuk om sociaal contact te hebben met (potentiƫle) klanten en hen te begeleiden in bijvoorbeeld het vinden van de juiste woonruimte. Het meedenken, zoeken naar passende oplossingen of het juiste advies, dat is wat mijn werk zo leuk maakt en waar ik veel voldoening uit haal.

Ik denk met u mee over de juiste verzekering, een passende koopwoning of over vraagstukken in hypotheken of sparen & beleggen.

Handan Basol – Adviseuse verzekeringen

Professionaliteit en deskundigheid in wat ik doe, zijn voor mij erg van belang. Ik vind de dynamiek in de verzekeringsbranche heel boeiend. Ook het contact dat ik de hele dag door hebt met klanten is heel leuk en verveelt echt nooit. Ik vind het zeer belangrijk om accuraat te werk te gaan en hierbij kwaliteit te waarborgen.

Esin E. Ceylan – Communicatiemedewerkster

Al van kindsbeen af was het duidelijk: ik ben in de wieg gelegd om de journalistieke kant op te gaan. Urenlang stelde ik te pas en te onpas vele vragen aan de mensen om mij heen. Ik was toen al bovengemiddeld nieuwsgierig en durfde altijd op mensen af te stappen om meer over hen te weten te komen. Door mijn levendige en vrolijke houding krijg ik veel voor elkaar.

Ik ben geen steek veranderd. Er is altijd de nieuwsgierigheid naar wat bedrijven en mensen beweegt om iets op een bepaalde manier te doen en hoe iets eventueel beter kan. Dat is de kernzin die mij bezighoudt.